Thursday, September 29, 2011

GUGURNYA seorang lagi teman seperjuangan

assalamualaikum, rasanya dah lama aku x update blog nie...
sampai bersarang dah...k la tok pembukaan sem ni, ni
post pertama untuk sem nie...

post kali ni aku nak cerita pasal x rom8 aku kat UM,
kami join PALAPES sama2 , dok bljar satu fakulti...



banyak kenangan kami bersama, dia...pergi latihan sama2...
makan sama2, rasa susah sama2...
dan macam lagi

untuk kawan2 intake 31 mesti ingat kan gmbr nie
time junior(opk)


inter


untuk intake31 hargai jasa yang telah disumbangkan oleh Shahrizan Md Samsuri....
walaupun dia sudah tiada dalam skuad/intake kita 
dia tetap akan menjadi salah seorang keluarga intake 31 yang akan ditauliahkan tahun hadapan.....

kepada mereka yang mental2 meh layan video kat bawah ni...
thanks...klik like yeee....



4 comments:

  1. kekurangan kita bukan penghalang tuk kita berjaya... kelebihan kita bukan bermakana kita sudah berjaya...

    ReplyDelete
  2. semoga dirinya terus berusaha dan berusaha utk mencapai impiannya..

    ReplyDelete
  3. bukan senang nak senang...hati kita masih lagi bersatu...(usaha-tawakal) all the best intake 31...

    ReplyDelete
  4. mari kita sama2 doakan yang terbaik untuk dia

    ReplyDelete

untuk 'like' blog ni...

There was an error in this gadget