Friday, September 30, 2011

KONVOKESYEN UNIVERSITI MALAYA

Assalamualaikum, salam sejahtera...post kali mengenai konvokasyen di universiti malaya...
kepada mereka yang telah berjaya menamatkan pengajian tahniah dan syabas diucapkan...

tetapii......ingat perjuangan baru sahaja bermula...
gambar hiasan
ramai yang akan menitiskan airmata kegirangan...kerana usaha yang selama ini digembling tidak sia2...

Thursday, September 29, 2011

GUGURNYA seorang lagi teman seperjuangan

assalamualaikum, rasanya dah lama aku x update blog nie...
sampai bersarang dah...k la tok pembukaan sem ni, ni
post pertama untuk sem nie...

post kali ni aku nak cerita pasal x rom8 aku kat UM,
kami join PALAPES sama2 , dok bljar satu fakulti...

Wednesday, May 25, 2011

Buang bayi dan penguguran janin...

Assalamualaikum, hype2...hi hello there world...*macam anuar hadi pulak...
haha2,
pagi tadi time lunch aku tersempak la dengan member lama aku, lama gak tak jumpa dia ni semenjak dari sekolah rendah lagi....


_________________________________________________________________
kwn: acap, lama x jumpa ko, bape ramai awek skrng?

aku: haha2, aku ada ko je aku x nampak2...haha...awek? mmm....aku nak owng, owng x nak aku...so single je sampai sekarang...(hurmmm..sori yg ni rasa mcm x yah tauk pon x pe)

kwn: haha2 apa susah, aku ada cikaro baiknya, ko nak x?

aku: eh bai sori r, yang n aku x suka, seteruk mana pon aku, aku x nak buat dosa besau(berzina). baru jumpa ko nak ajak aku bukan-bukan...

kwn: x de la, skrng ni aku ada satu port baiknyer, kat Klebang...haha2...

*petikan di atas hanya sebahagian dari perbualan aku dengan kwn aku tadi, sori x nak aibkan die so x yah tau lah sape dia nie ek....
_________________________________________________________________

Saturday, May 21, 2011

MAHARAJA LAWAK

ASSALAMUALAIKUMM....HYPE2...
ok untuk post kali ni aku nak cerita pasai
Maharaja lawak

sedau x sedau skrng dah masuk minggu ke8
maharaja lawak ni beroperasi...

MAHARAJA LAWAK

untuk 'like' blog ni...

There was an error in this gadget